Tarieven

De door de overheid vastgestelde tarieven zijn van kracht. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
In onderstaand PDF-bestand kunt u de tariefbeschikkingen 2023 downloaden. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de volgende website: www.nza.nl.

Download hier de tarievenlijst 2024.

Download hier de prijslijst tandtechniek 2024.

Om dit bestand te kunnen zien, moet uw computer beschikken over Adobe Acrobat Reader (of een andere pdf-reader). Deze kunt u hier downloaden.

Informatie betreffende betalingswijze/nota’s

Belangrijk nieuws voor onze patiënten

Meer tijd voor u

Omdat wij in onze praktijk liever met u dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij onze vorderingen overgedragen aan Anders Medical Factoring. MijnAndersnota.nl verzorgt de complete facturering en is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties van zorgverleners.

Wat betekent dit voor u

Alle nota’s van de behandeling of verrichting worden rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekering. U ontvangt alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed.

Wilt u graag van tevoren weten wat uw eigen bijdrage van de behandeling zal worden? Vraag dan uw tandarts naar een begroting. Met deze begroting kunt u bij uw verzekeraar navragen hoeveel u vergoedt krijgt.

MijnAndersnota.nl verstuurt uw factuur het liefst per e-mail. Op deze manier ontzien zij niet alleen het milieu; het is ook prettiger en efficiënter voor u. Om dit op een veilige manier te kunnen doen hebben wij uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig. MijnAndersnota.nl verstuurt namelijk – wanneer u op de link in de e-mail klikt een toegangscode per SMS naar uw 06-nummer, zodat alleen u de factuur kunt inzien. Graag verzoeken wij u dan ook deze gegevens aan ons door te geven, zodat we de factuur digitaal aan u kunnen vesturen.

Ontvangen wij geen 06-nummer, dan wordt uw factuur per post naar u verstuurd.

Wenst u geen digitale factuur, dan kunt u dit aan ons doorgeven en dan zal de factuur per post naar u verstuurd worden.

Op tijd betalen

Vergeet niet uw (rest)nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Anders Medical Factoring hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via www.mijnAndersnota.nl of neem contact op via telefoonnummer 085-7606262 (lokaal tarief).

Vragen over uw nota

Veel informatie over uw nota kunt terugvinden op www.mijnAndersnota.nl. Hier kunt u inloggen, de status van uw factuur bekijken en kosteloos betalen via iDeal. Tevens bestaat de mogelijkheid om online een betalingsregeling aan te vragen en een vraag te stellen over de factuur. Alles is eenvoudig zelf te regelen, eventueel met hulp van één van de medewerkers van Anders Medical Factoring.

Privacy

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Anders Medical Factoring te verstrekken. Zij gaan hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Meer informatie over het privacybeleid van Anders Medical Factoring kunt u vinden op www.andersmf.nl.