Tarieven

Vanaf  1 januari 2018 zullen de door de overheid vastgestelde tarieven van kracht zijn. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).
In onderstaand PDF-bestand kunt u de tariefbeschikkingen 2019 downloaden. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de volgende website: www.nza.nl.

Download hier de tarievenlijst 2019.

Download hier de tarievenlijst techniek in eigen beheer 2019.

Download hier de prijslijst tandtechniek 2019.

Om dit bestand te kunnen zien, moet uw computer beschikken over Adobe Acrobat Reader (of een andere pdf-reader). Deze kunt u hier downloaden.

Informatie betreffende betalingswijze/nota’s

Belangrijk nieuws voor onze patiënten

Meer tijd voor u
Omdat wij in onze praktijk liever met u dan met onze financiële administratie bezig zijn, hebben wij al onze vorderingen op patiënten overgedragen (gecedeerd) aan Fa-med B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden (para) medici zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten en psychiaters.

Wat betekent dit voor u
Alle nota’s van de behandeling of verrichting worden rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekering. U ontvangt alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed. Wilt u graag van tevoren weten wat uw eigen bijdrage van de behandeling zal worden? Vraag dan uw tandarts naar een begroting. Met deze begroting kunt u bij uw verzekeraar navragen hoeveel u vergoed krijgt.

Op tijd betalen
Vergeet niet uw (rest)nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Fa-med hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via notavanfamed.nl of bel het Contact Center van Fa-med 0900-0885 (de kosten voor dit gesprek bedragen uw gebruikelijke belkosten).

Vragen over uw nota
Voor vragen over uw nota kunt u veel informatie terugvinden op notavanfamed.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met het Fa-med Contact Center via 0900-0885 (de kosten voor dit gesprek bedragen uw gebruikelijke belkosten). Wilt u een nieuw origineel van uw nota ontvangen? Bel dan 0900-0882 (de kosten voor dit gesprek bedragen uw gebruikelijke belkosten). Zij zijn iedere werkdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Fa-med te verstrekken. Fa-med gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Fa-med ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Fa-med kunt u vinden op notavanfamed.nl

Notavanfamed.nl
Graag attenderen wij u nogmaals op notavanfamed.nl
Hier kunt u gemakkelijk en snel uw nota’s ontvangen, inzien en zaken rondom de nota zelf regelen.

Waarom notavanfamed.nl:

  • Geen nota’s die zoek raken
  • Controleren of uw nota is betaald
  • Betalingsregeling treffen
  • Uitstel van betaling aanvragen
  • Mogelijkheid om direct te betalen met iDEAL en FINBOX
  • Adreswijziging doorgeven

Meld u aan of kijk voor meer informatie op www.notavanfamed.nl